Hoe werkt BTW Checker

Btw-nummers zijn eenvoudig te controleren via de btw checker. De btw-nummers zijn per stuk handmatig te controleren of meerdere in één keer. Wanneer er een batch nummers gecontroleerd moet worden kunnen deze in een tekstvak gekopieerd worden, in een tekstbestand geplaatst of in een kolom in een csv- of Excelbestand.

Handmatig controleren

Btw-nummers zijn handmatig te controleren door het btw-nummer in te voeren in het tekstveld en op 'Check' te drukken. Zonder account kunnen er tot maximaal5 btw-nummers worden gecheckt. Zijn er meer checks nodig, maak dan een account aan.

Bulkcontrole

Wanneer je een account hebt kunnen er ook grote hoeveelheden btw-nummers ineens gecontroleerd worden. De btw-nummers kunnen dan in een tekstvak worden gekopieerd, elk nummer op een eigen regel. Of er kan een bestand worden ingelezen (.txt, .csv, .xls, .xlsx) om de nummers in te lezen. De resultaten van het inlezen komen direct op het scherm en zijn te exporteren in een .csv bestand. Elk gecontroleerd btw-nummer kost één credit.

Historie

Met een account kunnen alle voorgaande checks nogmaals worden ingekeken. Handig om eerdere controles terug te zoeken.

Credits

Wanneer er btw-nummers worden gecontroleerd via de bulkoptie kost elke controle één credit. Vooraf wordt gecontroleerd of er nog voldoende credits zijn. Is dat niet het geval, dan kunnen deze direct worden aangeschaft. Check de prijs van de credits bij Prijzen.